Tuin onderhoud

 

Naast een mooi ontwerp en de aanleg met kwalitatief hoogwaardige producten missen we nog één belangrijk onderdeel. Een tuin verdient ook goed onderhouden te worden, zodat het plezier dat u aan uw tuin beleeft kan worden verlengd. 

Omdat ik betrokken ben bij mijn ontwerpen, zou ik  de tuin ook graag voor u onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de tuin zich ontwikkelt op de manier die we in de ontwerpfase voor ogen hadden. Om de tuin op weg te helpen geef ik u een kosteloze eerste onderhoudsbeurt.

Heeft u een tuin die niet door mij ontworpen of aangelegd is? Ook deze neem ik graag in onderhoud. Samen met u neem ik eerst in een verkennend gesprek uw hele tuin door. Dit om te kijken hoe uw tuin is opgebouwd, waar u waarde aan hecht, maar vooral; “waar u met uw tuin naar toe wilt”

Samen met u probeer ik in beeld te brengen hoe u zou willen dat uw tuin er over bijvoorbeeld 5 jaar uit ziet. Wilt u de beplanting in uw border natuurlijk of in structuur? Vindt u het mooi als uw houten vlonder verweert of juist niet? Wilt u dat die boom zijn kroon ontwikkelt of heeft u hem liever ieder jaar gesnoeid? Pas na ons gesprek maak ik het onderhoudsschema voor uw tuin, zodat ik zeker ben dat ik samen met u naar hetzelfde doel toe werk. 

Het eerste gesprek, waarin ik met u samen de tuin doorneem, is geheel vrijblijvend.